riaentoninvietnam.reismee.nl

Goodbye Vietnam,Goodbye Thailand

Hallo Allemaal,

Hier dan ons laatste verslagje uit Azië.

We zitten nu aan ons laatste ontbijt in het zonnetje.

De laatste dagen in Saigon hebben we nog veel ondernomen, we zijn in een heel andere buurt terrecht gekomen waar het heel gezellig was. Er is heel veel achtergebleven van de Franse periode en we hebben dan ook een copy van de Notre Dame bezocht. Hij leek er wel op maar dan wat meer uitgekleed. Ook het postkantoor in franse stijl( gare du Nord copy) was heel mooi.

Lekker ontbijten met Franse broodjes.

Prachtige avenue met veel mooie verlichtingen.

Op straat lekker gegeten en boven op het terras van Hotel Rex koffie gedronken met live muziek van een Thaise Flamngo Band, ( net echt ha ha )

We kwamen op een gegeven moment in een straat met veel kapsalons en Ton wilde zich nog ff late scheren.

In elke kapsalon zaten wel 6 schaars geklede popjes in minirokjes.

Toen we binnen wilden werd de deur vriendelijk geopend en bij binnenkomst sprongen ze allemaal op en het zag er uit alsof Ton het voor het uitzoeken had.

Uiteindelijk werd Ton geschoren door een man ( niet-zijn eigen keuze ) en de meisjes gingen weer netjes zitten met hun beentjes over elkaar.

Toen we weg gingen werden we vriendelijk uitgezwaaid.

S'morgens vertrokken van een heel modern vliegveld van Saigon. Een voorspoedige vlucht van 5 kwartier en toen stonden we weer in de heksenketel Bangkok.

Wel rustiger dan SAIGON met al zijn getoeter.

Ons hotel is weer prima en we zijn meteen weer de stad in gegaan omdat het voor Ria SHOPPINGTIME is.

En natuurlijk hebbe wij ons weer 1 uur lang lekker laten Masseren op Koh san Road.

Vannacht vertrekken we om 03.30 uur naar de luchthaven.. Dus we gaan er nu nog ff van genieten.

We hebben een geweldige reis gemaakt, gelukkig zonder ziek zijn of pech.

Alles hebben we op eigen houtje gedaan en alles is ook buiten verwachting prima verlopen.

We zijn nu wel een beetje op maar wel voldaan. Bussen , ,BotenTreinen en Hotels alles was oké.

Bedankt vooral jullie reacties en ons volledige reisverhaal kunnen jullie binnenkort weer lezen op onze site , maar we sturen jullie dan nog wel een berichtje.

Groetjes Ton en Ria.

Wiel en Truus

Hoi Ria en Ton

Jullie hebben mooie reisverslagen gemaakt en mooie foto s
Jammer dat de reistijd er nu opzit voor jullie
We wensen jullie een goede terugvlucht
Groetjes en tot gauw weer in Landgraaf Schaesberg

Ans

Alweer voorbij?
Een goede vlucht terug en heb genoten!!!!!!

Wilma en Stefan

Goede terug-reis naar ons nu, regenachtig Limburg
Tot ziens.

Kitty

jammer, dat het voorbij is,mooie fotos gezien,indrukwekkende verhalen. een fijne vlucht wens ik jullie.

Ingrid

Hallo Ton en Ria, jammer dat het er weer op zit voor jullie dat betekent ook geen reisverslagen weer voor mij om te lezen. Keek ik wel elke keer naar uit! Groetjes en welkom thuis